Νιώθεις ασφαλής ? ...Είσαι ασφαλής

Ασφάλεια Ζωής

Η ασφάλιση ζωής εθεωρείτο παλαιότερα μιά πράξη πρόνοιας προκειμένου να εξασφαλίσουμε όσα είχαμε αποκτήσει, όμως λόγω βελτίωσης των οικονομικών μεγεθών, σήμερα αποτελεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ προκειμένου να εξ-ασφαλίσουμε τα κεκτημένα σε μιά εποχή που οι κίνδυνοι που τα απειλούν είναι αμέτρητοι.

Πλέον δεν ασφαλίουμε κινδύνους μόνο και μόνο γιατί η ασφάλισή τους κατέστη υποχρεωτική (όπως π.χ. η ασφάλιση των αυτοκινήτων) και να αφήνουμε στην τύχη τον ίδιο μας τον εαυτό, την ποιότητα ζωής μας, ή των εξαρτώμενων από εμάς.
ΗΔΗ έχει γίνει κατανοητό από όλους (μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθημερινά) ότι οι αποδοχές που εξασφαλίζουμε (αν εξασφαλίζουμε) , μέσω των κοινωνικών φορέων συνταξιοδοτικών παροχών είναι αβέβαιη ως προς το ύψος τους και παντελώς ανεπαρκή ώστε να μπορούμε να ζήσουμε στα μη δημιουργικά μας χρόνια, όπως τουλάχιστον δικαιούμεθα βάσει των χρόνων εργασίας και των εισφορών που έχουμε ήδη καταβάλει.

Οι ασφαλίσεις Ζωής που δημιουργούνται από επαγγελματίες Ασφαλιστές γνώστες του αντικειμένου, με την επιπλέον δυνατότητα να εξασφαλίσει ειδικούς κατά περίπτωση κινδύνους και περιπτώσεις, είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αναγκαία συνθήκη διατήρησης και εγγυημένη επαύξηση της ευημερίας μας και τελικά της προσωπικής μας αξιοπρέπειας για τα χρόνια που Θα ακολουθήσουν. (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ)